thrills-1070x250-v5
...
mustang71 (Användare) 09 May 2013
Nu har ljudet försvunnit, när jag kopplar upp datorn till Tvn ... ljudet är kvar på datorn alltså, förs inte över till tvn.... fattar inte hur man ska få till det!! TIPS?!?!?! har ju funkat klockrent tills igår :-(
...
System (Data group_name not found) 09 May 2013
Detta problemet har jag också haft, så man blir tvungen att ändra manuellt på ljudinställningarna. HDMI har oftast separat ljudkälla, därav problemet. Se här om du har Windows 7: http://www.sweclockers.com/forum/77-ljud/1154783-bild-men-inget-ljud-dator-till-tv-via-hdmi/
...
mustang71 (Användare) 09 May 2013
Nä men!!!! tusen tack !! hade gett upp alla försök... men där fanns ju tips på ett oprövat sätt, som funkade!! :-) tack tack!!
...
System (Data group_name not found) 09 May 2013
Skönt att det funkade :)
Du måste vara medlem för att kunna svara. Logga in eller registrera dig nu

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
cReW Funkar inte filmen? Registrering Instagram
Upphovsrätt Lurad på pengar? Återställ Lösenord Twitter
Användarpolicy Annonsera / Advertise Textstorlek: Ask.fm
Cookies XBMC