thrills-1070x250-v5
...
System (Data group_name not found) 05 August 2013
Det hade varit otroligt fräckt med en mobil app från Er där man kan logga in och göra sina listor. Ytterligare hade varit om man kunde göra filmer "offline" så att man kan se på film utomlands utan att dra nät. Perfekt till småungarna ;)
...
System (Data group_name not found) 05 August 2013
Bra idé.
...
Crew (Moderator) 12 August 2013
Hejsan! Det är snack om att det ska fixas en mobilversion av dreamfilm så att man enklare kan se på film i mobilen. Men när det gäller app så skulle både google och apple inte tillåta en dreamfilm-app då de vi gör strider mot deras policy. Om du har iOS (iPhone) rekommenderar jag att du skaffar Video Download (iBolt Downloader) som finns i App Store. Den borde du kunna spara filmer från dreamfilm med direkt på mobilen, för senare offlineuppspelning.

Hälsningar,
Crew.
...
System (Data group_name not found) 19 August 2013
Faktiskt så skulle det fungera, i alla fall till Android, då man kan ha en nedladdningsbar .apk-fil här på sidan med appen så den inte behövs laddas upp till Play och därmed inte kan bli blockerad utav Google. Vad det gäller iPhone har jag ingen aning. Även det ursprungliga förslaget att man ska kunna ladda ner, i likhet med viaplay, så gör det så att tjänsten blir olaglig för konsumenten eftersom du då gör detsamma som att ladda ner en film från vilken torrentsida som helst. Men sen måste man ju inte ladda ner men ville bara informera om det, men i övrigt så är det en mycket bra idé.

Joakim
...
System (Data group_name not found) 23 August 2013
Det äre ju fullt möjligt att göra en app till Android och låta folk ladda ner den från dreamfilm.se direkt istallet för från play ^^ Jag skulle gärna göra ett litet höstprojekt av detta. Idén med att skapa spellistor och offlineuppspelning är helt awesome och jag fick verkligen ett "omfg I want that!" moment när jag läste detta.

Skulle Crew ha något emot att jag började knacka ihop en app?

Skulle man kunna öpna en dev del här på forumet inte bara gällande ett ev app-projekt utan där vi som tycker om att sitta och knacka kod kan diskutera och publicera kodstycken och idéer till andra förbättringar på siten? Det skulle ju leda till att ni som jobbar mer aktivt med det idag skulle ha ett färdigt smörgåsbord med idéer och kod att plocka från med tiden.

Frid och kärlek /Stirnerit
...
Crew (Moderator) 24 August 2013 - Senast ändrad 24 August 2013 - 1:22 av Crew
Hejsan Stirnerit!
Jag är ju egentligen programmerare här på Dreamfilm, men jag kan dock inte java, utan har specialiserat mig mer på webbspråken. Jag har snackat lite med cReW. Vi tycker att det är en utmärkt idé, men vi skulle definitivt vilja veta mer. Vi kan, av uppenbarliga skäl, inte låta främlingar komma åt databaser direkt osv, så vi får hitta på nån skräddarsydd lösning i sånt fall.

Skicka gärna ett PM till mig med din skypeadress så kan vi prata mer om detta. Som sagt, det låter intressant!

//Crew
Du måste vara medlem för att kunna svara. Logga in eller registrera dig nu

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
cReW Funkar inte filmen? Registrering Instagram
Upphovsrätt Lurad på pengar? Återställ Lösenord Twitter
Användarpolicy Annonsera / Advertise Textstorlek: Ask.fm
Cookies XBMC