thrills-1070x250-v5

Don Jon (2013)

...
Don Jon är en älskvärd men slipad och porrskadad bad boy från New Jersey. Han har aldrig haft problem med att ragga upp snygga tjejer. Tills han träffar Barbara, en idealist som med ljus och lykta letar efter Mr Right, en beskrivning som inte alls passar in på Don Jon.


Information

Genres Komedi, Drama, Romantik,
Kvalité DVDRip
IMDB Don Jon
Betyg 6.9/10
Språk Engelska
Undertexter
Längd 90 minuter
Visningar 28.8k
Dela

Skådespelare

VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKORTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.

Kommentarer (7)

...
m00ni (Användare) 20 January 2014
Haha skön rulle. Haha skön rulle.
...
System (Data group_name not found) 19 January 2014
Riktigt bra film. Ni som tycker den sög missade hela poängen med filmen. Riktigt bra film. Ni som tycker den sög missade hela poängen med filmen.
...
System (Data group_name not found) 18 January 2014
Read between the lines, hörni. Allt ni andra såg var bara sex och porr. Filmen hade faktiskt en handling och ett meddelande. Barbara kanske va den snyggaste han nånsin sett men hon stimulerade hans dick inte hans sinne. Allt handlar inte om utseende. ENJOY THE MOVIE! PEACE. I'm out Read between the lines, hörni. Allt ni andra såg var bara sex och porr. Filmen hade faktiskt en handling och ett meddelande. Barbara kanske va den snyggaste han nånsin sett men hon stimulerade hans dick inte hans sinne. Allt handlar inte om utseende. ENJOY THE MOVIE! PEACE. I'm out
...
System (Data group_name not found) 18 January 2014
Just 3 words: What the f Just 3 words: What the f
...
System (Data group_name not found) 18 January 2014
Kanske ett bra sätt att ragga på Scarlett Kanske ett bra sätt att ragga på Scarlett
...
Kelevra44 (Användare) 18 January 2014
Nu gillar jag ju Joseph Gordon-Levitt. Men jag håller med föregående talare. En sån sabla soprulle. Eftersom han spelar huvudrollen och har både producerat och regisserat så misstänker jag att det hela handlade för honom om att tafsa på brudar. Inte att göra film. Rent skräp. Nu gillar jag ju Joseph Gordon-Levitt. Men jag håller med föregående talare. En sån sabla soprulle. Eftersom han spelar huvudrollen och har både producerat och regisserat så misstänker jag att det hela handlade för honom om att tafsa på brudar. Inte att göra film. Rent skräp.
...
System (Data group_name not found) 18 January 2014
[b]helt meningslös film. vad var poängen med den? ett betyg? förtjänar inte ett. kunde fan pluggat istället lolZ[/b] helt meningslös film. vad var poängen med den?

ett betyg? förtjänar inte ett.

kunde fan pluggat istället lolZ

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
cReW Funkar inte filmen? Registrering Instagram
Upphovsrätt Lurad på pengar? Återställ Lösenord Twitter
Användarpolicy Annonsera / Advertise Textstorlek: Ask.fm
Cookies XBMC