thrills-1070x250-v5

Pretty Little Liars (2010)

...
Stadens fyra snyggaste tjejer delar en smutsig hemlighet. För ett år sedan försvann Alison, gruppens ledare, och tjejerna slutade vara bästisar. Nu får tjejerna läskiga meddelande med saker som bara Alison skulle kunna veta. Är hon tillbaka?

Information

Genres Drama, Mysterium, Thriller,
IMDB Pretty Little Liars
Betyg 7.9/10
Språk Engelska
Visningar 1.4m
Dela

Skådespelare

VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKORTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.

If video is not opening, Wait for 20-30 seconds It will open for sure.

Kommentarer (175)

...
Juliaisagoodname (Användare) 9 timmar sedan
Jag är ny här och fattar inte riktigt även om jag klickar på att jag vill se nummer 7 av säsong 6 så kommer den inte upp vart ska jag klicka? Jättetacksam för svar:) Jag är ny här och fattar inte riktigt även om jag klickar på att jag vill se nummer 7 av säsong 6 så kommer den inte upp vart ska jag klicka? Jättetacksam för svar:)
...
sannaevelina (Användare) 10 timmar sedan
Istället för att klaga om att det inte är svensk textning, kanske ni ska börja gå på engelska lektionerna, småbarn. Var glada att det ens finns en sida som laddar upp filmer, de riskerar fängelse. Otacksamma idioter. Istället för att klaga om att det inte är svensk textning, kanske ni ska börja gå på engelska lektionerna, småbarn. Var glada att det ens finns en sida som laddar upp filmer, de riskerar fängelse. Otacksamma idioter.
...
Crew (Support) 11 timmar sedan
[quote]Jag vet att nästan alla klagar på att dom vill ha svensk text, och att man kan översätta själv om man vill. Men hur gör man det isåfall? Tacksam för svar:)[/quote]Skicka iväg ett meddelande till våran facebooksida så ska du få veta hur man gör :)
Jag vet att nästan alla klagar på att dom vill ha svensk text, och att man kan översätta själv om man vill. Men hur gör man det isåfall? Tacksam för svar:)
Skicka iväg ett meddelande till våran facebooksida så ska du få veta hur man gör :)
...
angelicaloopez (Användare) 11 timmar sedan
Jag vet att nästan alla klagar på att dom vill ha svensk text, och att man kan översätta själv om man vill. Men hur gör man det isåfall? Tacksam för svar:) Jag vet att nästan alla klagar på att dom vill ha svensk text, och att man kan översätta själv om man vill. Men hur gör man det isåfall? Tacksam för svar:)
...
Linneanea199 (Användare) 12 timmar sedan
Men gud alla vill väll ha svensk undertext men dom kan inte. Man för översätta själv om man vill. På ******** fans det med svensk under text men dom hade bara translate..... Men gud alla vill väll ha svensk undertext men dom kan inte. Man för översätta själv om man vill. På ******** fans det med svensk under text men dom hade bara translate.....
...
Myjonssonn1 (Användare) 14 timmar sedan
Hur gör man för att kolla på ett avsnitt? Hur gör man för att kolla på ett avsnitt?
...
Crew (Support) 15 timmar sedan
[quote]villlll ha svensk text!!!!!!!!!!!!!! [/quote]Översätt då... Du kan inte bara tro att alla andra gör allt åt dig.
villlll ha svensk text!!!!!!!!!!!!!!
Översätt då... Du kan inte bara tro att alla andra gör allt åt dig.
...
sarasarasara88 (Användare) 15 timmar sedan
villlll ha svensk text!!!!!!!!!!!!!! villlll ha svensk text!!!!!!!!!!!!!!
...
Jenniferduvetmig (Användare) 16 timmar sedan
Vrf kommer inte filmrutan upp när man har valt vilket avsnitt?, hjälp Vrf kommer inte filmrutan upp när man har valt vilket avsnitt?, hjälp
...
emelielyzell (Användare) 18 timmar sedan
Det verkar som att det är en del som ansöker om att bli översättare, men ger ni de jobbet, vill helst ha svensk text. Tacksam för svar:) Det verkar som att det är en del som ansöker om att bli översättare, men ger ni de jobbet, vill helst ha svensk text. Tacksam för svar:)

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
cReW Funkar inte filmen? Registrering Instagram
Upphovsrätt Lurad på pengar? Återställ Lösenord Twitter
Användarpolicy Annonsera / Advertise Textstorlek: Ask.fm
Cookies XBMC